NFP Vlaanderen

Links

Hieronder vind je interessante links die verband houden met natuurlijke omgang met vruchtbaarheid. Regelmatig worden nieuwe links toegevoegd. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van de links waarnaar we in deze website verwijzen.Borstvoeding

Deze site van Annelies Bon wil goede borstvoedingsinformatie verschaffen. Naast eigen artikels worden er ook andere artikels gepresenteerd alsook vertaalde Engelstalige artikels van Jack Newman.
www.borstvoeding.com

La Leche League

La Leche League is een internationale organisatie die sinds 1956 informatie en steun verleent aan vrouwen die hun baby borstvoeding willen geven. Dit gebeurt via een wereldwijd netwerk van ongeveer 10 000 La Leche League leidsters die als vrijwilliger werken.
www.lalecheleague.be of www.borstvoeding.be

Vereniging Begeleiding en Bevordering van Borstvoeding (VBBB)

Deze site geeft een boel informatie over borstvoeding: het belang van uitsluitend borstvoeding geven; het effect van bijvoeding op het verloop van de borstvoeding, de duur van de borstvoedingsperiode en op de vruchtbaarheid.
www.vbbb.be

vzw Borstvoeding

Op deze site kun je in Vlaanderen terecht voor verdere informatie over borstvoeding en de concrete begeleiding van borstvoeding.
www.vzwborstvoeding.be