NFP Vlaanderen

Sensiplan-consultatie

De Sensiplan-consultatie
De Sensiplan-consultatie loopt over vier bijeenkomsten in de loop van drie maanden. Je volgt zo'n consultatiereeks in groep van 3 tot 4 koppels of individueel. Je leert stapsgewijze je eigen vruchtbaarheid kennen en wordt daarbij individueel begeleid door een erkend consulent. Je begint meteen de eerste bijeenkomst met het aanleggen van een eigen cycluskaart. Tussendoor kun je ook steeds bij je consulent terecht voor persoonlijke vragen of problemen. Bij medische problemen zal je consulent steeds advies inwinnen bij de medisch adviseur van NFP-Vlaanderen, die een gynaecologische vorming heeft.

Het materiaal
Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van een didactisch werkboek. Zelf hoef je enkel een potlood en gum mee te brengen. Voor toepassing van Sensiplan heb je wel een thermometer nodig, ofwel een gewone analoge thermometer, ofwel een digitale thermometer met twee cijfers na de komma.

De kosten
Voor de hele consultatiereeks betaal je op dit ogenblik € 199, inclusief het didactisch materiaal. Wil je binnenkort starten, dan kun je je hier aanmelden.

Speciale situaties
We geven ook specifieke begeleiding bij onvervulde kinderwens, in de borstvoedingsperiode en in de overgangsjaren. Geef bij aanmelding zeker aan als je je in een van deze situaties bevindt, dan kunnen we je meteen de gepaste begeleiding aanbieden.